Rajićeva Shopping Centar pokreće ciklus besplatnih redovnih dečijih aktivnosti

Rajićeva Shopping Centar pokreće ciklus besplatnih redovnih dečijih aktivnosti

Rajićeva Shopping Centar pokreće ciklus besplatnih redovnih dečijih aktivnosti, kreativnih i naučnih radionica počevši od 10. marta 2018. U skladu sa prethodnim praznikom posvećenom damama, prva radionica će biti posvećena kreativnom pakovanju poklona.

Radionice će se odvijati svake subote u periodu od 12:00 – 18:00h na trećem spratu Centra. Prve tri subote u mesecu biće posvećene sportskim aktivacijama i razvoju dečije kreativnosti, dok će svake poslednje nedelje u mesecu naši mališani moći da se oprobaju u ulozi naučnika izvodeći najrazličitije naučne eksperimente. Sve aktivnosti će se odvijati pod budnim okom stručnog kreativnog tima.

Rajićeva Shopping Centar je mesto za uživanje u sofisticiranoj kupovini, odličnoj hrani, i sjajnoj zabavi za celu porodicu. U preko 80 radnji sa najpoznatijim svetskim brendovima i prvoj Lego prodavnici u našoj zemlji uživaće kako naši najmlađi posetioci, tako i svi njihovi pratioci. Ova jedinstvena destinacija za kupovinu, svim svojim posetiocima nudi nešto posebno u srcu grada.

Postavite repliku

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.