Proleće ispred Ušće SC: Festival Spring To Life

Proleće ispred Ušće SC: Festival Spring To Life

Festival Spring To Life održaće se na platou ispred Ušće Shopping Center-a u Beogradu i to od 15. marta do 4. aprila.

Zajedno sa brojnim posetiocima biće proslavljen dolazak proleća i toplijeg vremena, buđenje prirode i svega lepog u njoj i ljudima.

Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu ispred Ušće SC biće upriličen bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim.

U autentičnim drvenim kućicama prodavaće se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

Na svečanom otvaranju 15. marta od 16.30 časova razveseliće vas deca iz osnovne škole u Resniku nastupom hora i predstavom.

Posle njihovog nastupa moći ćete da poslušate koncert talentovane Marte Hadžimanov i njenog benda Vreme čuda. Deca okupljena na platou ispred centra zabaviće se puštanjem cvetnih balona u vazduh kako bi zajedno sa nama pozdravila proleće.

Spring To Life za sve generacije

Kao poseban segment festivala biće napravljen i dečiji kutak, a u sklopu kog će najmlađi gosti festivala moći da kreiraju dekorativne elemente od cveća i voća, gledaju predstave i učestvuju u najrazličitijim kreativnim radionicama.

Sa druge strane, u ovoj prelepoj oazi Beograđanke i ostale dame koje će se naći u Beogradu u tom periodu, moći će da prikupe dragocene savete od naših psihologa, astrologa, ličnih trenera, modnih dizajnera i šminkera. Uz šolju čaja i kolačiće na naš račun.

Spring To Life festival će posle dugo vremena u Beograd vratiti šarmantni karusel i ‘okrenuti ringišpil u vašoj glavi’.

Tu je i impozantni zid od cveća koji će postati omiljena tačka za fotografisanje ovog marta. (trznicentri.rs)

Postavite repliku

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.