Srbija: Dan zaljubljenih 2018 u tržnim centrima

Srbija: Dan zaljubljenih 2018 u tržnim centrima

Ove godine, Dan zaljubljenih će biti obeležen… 14. februara, ali i malo ranije, za vikend 10. i 11. februara u srpskim tržnim centrima.

Aviv park Zvezdara, Pančevo i Zrenjanin

Tokom vikenda,10. i 11. februara od 17.00 do 21.00, u sva tri Aviv parka čeka vas Photobooth kabina za zaljubljene i besplatne fotografije na poklon! Parovi koji su na najlepšim fotografijama dobijaju romantične večere!

Big Fashion centri

Od 12. do 14. februara, Dan zaljubljenih je dobar povod za odlične popuste! „Da ti srce poskoči“ u Beogradu i Novom Sadu.

Zemun park

Od 10. do 12. februara (11.00 – 17.00) za parove je omogućeno slikanje u ljubavnim srcima kao i Photobooth za slikanje od 17.00 do 21.00. Tu su, naravno, i pokloni!

Immo Outlet centar

Do 11. februara aktuelna su dodatna sniženja povodom Dana zaljubljenih.

Mercator centri, Rajićeva SC, Delta City, Shoppi, Kragujevac Plaza

Do 14. februara aktuelni su dani ljubavi u srpskim tržnim centrima, a to znači: popusti i do 50% na najrazličitije artikle u većini lokala ovih tržnih centara.

Stadion Shopping Center

U susret Danu zaljubljenih šoping centar Stadion pripremio je bogat program za sve zaljubljene duše, a i one koji to nisu ali će postati.

Biće organizovana interaktivna izložba „Ljubav u XX veku“, koja je koncipirana tako da omogući posetiocima da dožive ovaj period svim čulima putem autentičnih eksponata, scenografija, instalacija, audio i video projekcija.

Izložba će zvanično biti otvorena 14. februara, a prvi deo postavke moći ćete da doživite već od 10. februara. Izložbu će pratiti foto konkurs, takmičenje Just dance, kao i popusti koji vas neće ostaviti ravnodušnim i sve to u znaku ljubavi.

Stop Shop centri

U svim srpskim Stop Shop ritejl parkovima do 14. februara za stotinjak najkreativnijih autora ljubavnih poruka pripremljeni su pokloni.

Ušće Shopping Center

Povodom Dana zaljubljenih, u nedelju 11. februara od 10.00, na centralnom trgu Ušće SC poznata domaća umetnica Marija Šestić oslikavaće predimenzionirana krila leptira, koja predstavljaju jedan od simbola večne ljubavi.

U legendi Zaljubljeni leptir predstavlja neraskidivu i često nevidljivu vezu koja mora postojati između dvoje ljudi, te se zato simbol leptira najčešće poklanja parovima koji tek stupaju u neku romantičnu vezu.

U slavu ljubavi, mnoge radnje u Ušće SC pripremile su i posebne pogodnosti za sve posetioce kako bi im olakšali da obraduju svoje voljene i sebe.

Fashion Park Outlet Centar

Ništa posebno vezano za Dan zaljubljenih, ali je do 28. februara aktuelno „finalno sniženje“ kolekcija jesen/zima uz dodatne popuste od 30 do 50 posto.

Forum Shopping Center

Predstojeći Dan zaljubljenih – Sveti Valentin i Zaštitnik vinogradara Sveti Trifun – biće obeleženi petodnevnom aktivacijom Dani ljubavi i vina od 10. do 14. februara u organizaciji Forum šoping centra.

Niški hepicentar kupovine za tu priliku priprema takmičenje za najduži poljubac u Srbiji, ljubavne karaoke, degustaciju vina i popuste veće od 60 odsto. (trznicentri.rs)

Postavite repliku

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.