Tommy Hilfiger i Gigi Hadid: Nova prolećna kolecija

Tommy Hilfiger i Gigi Hadid: Nova prolećna kolecija

Poznati modni brend Tommy Hilfiger otkrio je delić nove prolećne kapsule TommyXGigi, koju je kultni američki dizajner uradio u saradnji sa Gigi Hadid, međunarodnim supermodelom i ambasadorkom brenda.

Fanovi su u prilici da otkriju najatraktivnije stilove i komade koji će se u prodaji širom sveta, uključujući i Srbiju, naći u drugoj polovini februara 2018.

U fokusu kapsule za proleće 2018 nalaze se brzina i kreatorova ljubav prema moto sportu uz Gigin užurbani lifestyle.

Tommy Hilfiger i Gigi Hadid: Nova prolećna kolecija

Kreacije su smele, relaksirane, razigrane i odišu smelošću uz neizbežan uticaj besprekornog atletskog stila popularne manekenke. Bezvremeni klasici, uključujući oversized jakne, tailored džins, sportski komadi, ženstvene haljine poprimaju novu formu uz dosta kože, luksuzne svile i tretiranog denima.

Atletski color block detalji u crvenoj, beloj i plavoj posebno su naglašeni Giginim trkačkim prugama, grafičkim bedževima i speed logotipima. Zlatni rajsfešlusi i kontrastni štepovi idu u prilog luksuznom utisku koji kolekcija ostavlja.

Siluete krase mix-and-match predimenzionirani komadi u kombinaciji sa super-skinny modelima za snažan i samouveren osvrt na trkački stil.

Tommy Hilfiger i Gigi Hadid: Nova prolećna kolecija

Prolećna kapsula kolekcija TommyXGigi za 2018 svoju premijeru imaće na eksperimentalnom modnom događaju Tommynow na zatvaranju Nedelje mode u Milanu 25. februara. Nove kreacije biće dostupne u više od 70 zemalja.

Odabrane modele TommyXGigi možete kupiti u prodavnicama Tommy Hilfiger u Beogradu: Rajićeva Shopping Center i Ušće Shopping Center, Novom Sadu – Zmaj Jovina 19 i Nišu – Forum Shopping Center. (trznicentri.rs)

Postavite repliku

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.