Cineplexx Kragujevac Plaza: Veliko finale poznate trilogije „Lavirint“

Cineplexx Kragujevac Plaza: Veliko finale poznate trilogije „Lavirint“

Za sve tinejdžere (ali i sve ljubitelje „Lavirinta“!) u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza biće organizovana premijera filma „Lavirint: Lek smrti“ u okviru Teens night događaja.

Najsrećnije posetioce bioskopa Cineplexx očekuju pokloni u vidu GlobalTel Pre Paid SIM kartice sa po 8 GB interneta, dok su specijalna iznenađenja pripremili i izdavačka kuća Urban Reads i Prirodnjački muzej iz Svilajnca.

Sve ljubitelje „ledinaša“ obradovaće poklon primerak magazina „Hej!“ uz kupljenu ulaznicu.

Lavirint: Lek smrti

U finalu jedne od najpoznatijih naučno-fantastičnih franšiza „Lavirint: Lek smrti“, Tomas predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije WCKD, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad.

Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint.

Većina glumaca iz prošlog dela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O’Brajana, zvezdu serije „Mladi vukodlak“, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma. Pored njega, gledaćemo i Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Đankarla Esposita i druge.

Karte za Teens night i film „Lavirint: Lek smrti“ uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.

Čekamo vas na još jednom događaju posvećenom tinejdžerima uz najnapetiji i najuzbudljiviji deo trilogije na velikom platnu! (trznicentri.rs)

Postavite repliku

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.