Ada Mall i novi brendovi u Srbiji

Ada Mall i novi brendovi u Srbiji

Kada bude otvoren, na jesen 2018, Ada Mall šoping centar u Beogradu uneće novine na srpsko tržište i u pogledu brendova.

Biće otvoren prvi CineStar bioskop u Beogradu, opremljen po najsavremenijim standardima. Tu će biti i brendovi Mohito i Forever 21, koji će posetiocima ponuditi najnovije modne trendove po pristupačnim cenama.

Najavljeno je otvaranje i Asics mono brend prodavnice, koja će, uz već poznate Sport Vision, Planeta, Nike, Buzz, Under Armour upotpuniti sportsku ponudu.

Očekuju se i brendovi H&M, Reserved, Sinsay, LC Waikiki, Orsay, Tom Tailor, Fashion&Friends, Guess, Replay, Superdry, DM Drogerie i drugi.

Ada Mall – po svemu drugačiji

Ada Mall šoping centar je prošle godine dobio međunarodno priznanje za specifičan dizajn. Od drugih tržnih centara razlikuje se i po činjenici da će biti izgrađen po standardima zelene gradnje.

Oblik i dizajn zgrade izvedeni su iz oblika savskog jezera. Izbor materijala predstavlja kombinaciju stakla i drvenih elemenata, prostor će biti obogaćen zelenim zidovima, velikim terasama i vrtovima.

Ada Mall je inače i projektovan u skladu sa LEED Gold/Platinium standardima i biće tako i izveden. Koristiće se najnoviji materijali i oprema koja je u skladu sa svim domaćim i međunarodnim standardima. (trznicentri.rs)

Postavite repliku

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.