Tržni centri: Novi portal za sve kupoholičare

Tržni centri: Novi portal za sve kupoholičare

Od 1. januara 2018. u Srbiji je aktuelan novi portal za sve ljubitelje kupovine – Tržni centri – www.trznicentri.rs!

Na našem portalu možete (ili ćete moći uskoro) da pronađete sve o najpopularnijim tržnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i drugim gradovima Srbije.

Objavljujemo vesti i informacije o aktuelnim brendovima, popustima, događajima u tržnim centrima, zabavi, bioskopima i novim filmovima, festivalima i drugim manifestacijama.

Sve najvažniije praznike ljubitelja kupovine kao što su rasprodaje, posebno Black Friday, zatim popularni serijal Shopping Night… pronaći ćete na našem sajtu!

Tržni centri za decentralizaciju!

Iako u Beogradu ima najviše tržnih centara pa je samim tim akcenat na njima, potrudićemo se da redovno objavljujemo sve vesti, zanimljivosti i najave događaja u tržnim centrima širom Srbije.

Delićemo i poklone, vaučere i karte za bioskope što ćemo na vreme oglašavati što na našem portalu www.trznicentri.rs, što na našim nalozima na Facebook-u, Twitter-u i Instagram-u.

Takođe, objavljićemo i tekstove o novim brendovima, novim kampanjama dobro poznatih brendova, novim kolekcijama. Očekujte i poznate blogere ali i buduće internet zvezde koje će svoja imena i nadimke upravo iskristalisati na našem portalu.

Potrudićemo se da ostvarimo našu giga-ideju: svi tržni centri u Srbiji na jednom mestu! A ovo je pravo mesto: www.trznicentri.rs!

Dobrodošli!

Postavite repliku

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.